منابع قالب رایگان وردپرس فارسی

WordPress یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) بسیار معروف است که در بین طراحان وب محبوبیت زیادی دارد. CMS ها طوری طراحی شده اند که انعطاف زیادی دارند تا بتوانند برای طراحی طیف گسترده ای از وب سایت به کار آیند. خوشبختانه قالب (پوسته یا theme) های زیادی برای وردپرس وجود دارد. ما در این مطلب سعی داریم تا بهترین منابع قالب رایگان وردپرس فارسی را به شما معرفی کنیم.

برای انتخاب یک قالب باید هدف وب سایت و همچنین ارتباط ظاهری آن پوسته با محتوای وب سایت را در نظر داشته باشید، زیرا با تغییرات ساختاری گسترده هم اغلب نمیتوان پوسته (theme) یک سایت نامربوط بصورتی شکیل و دلخواه به قالب (پوسته) سایتی با محتوا و موضوعی دیگر تبدیل کرد.

امروزه وب سایت های فارسی زبان زیادی ابزارهای مورد نیاز سیستم وردپرس (از جمله پوسته (theme) و افزونه (plugin)) را چه به صورت رایگان و چه به صورت پولی در اختیار فارسی زبانان قرار میدهند.

لطفا به لیستی از منابع قالب رایگان وردپرس فارسی توجه کنید.

وردپرس فارسی

وردپرس فارسی

سایت وردپرس فارسی به عنوان نماینده ی رسمی زبان فارسی سیستم وردپرس شناخته می شود و کار فارسی سازی نسخه های وردپرس را برعهده دارد.

توضیحاتی درباره ی وردپرس فارسی را به نقل از وب سایت خودشان میخوانیم:

اولین استفاده کنندگان از وردپرس در بین وبلاگ نویسان ایرانی، وبلاگ های محسن طالب٬ گناهکار٬ Virtual Life و Alvan Web بودند.

از همان زمان تلاش‌های توسط آقایان کامبیز مظفری و علی ستاری برای فارسی‌سازی وردپرس با ارائه فایل‌های ترجمه زبان و پوسته‌های فارسی آغاز شد. در فروردین ۱۳۸۴ انتشار افزونه تاریخ شمسی برای وردپرس توسط آقای مانی منجّمی سرعت بومی‌سازی وردپرس را دو چندان کرد. تا پایان خرداد ماه همان سال نسخه دوم آن افزونه نیز منتشر شد و پروژه وردپرس فارسی رسما آغاز به کار نمود. فعالیت های این دوستان باعث افزایش چشمگیر محبوبیت وردپرس در میان کاربران وب فارسی زبان شد.

با اینکه این سایت نقش پر رنگی در گسترش و ترویج وردپرس بین فارسی زبانان داشته است، منبع قوی برای دانلود پوسته (theme) و افزونه (plugin) شناخته نمی شود!

ظاهرا تمایل این مجموعه بر این است که ضمن تمرکز بر هسته ی اصلی وردپرس، تا حد امکان پاسخگوی سوالات و مشکلات کاربران باشند.

همیار وردپرس

همیار وردپرس

سایت همیار وردپرس به عنوان یکی از دیگر از وب سایت های مرجع برای مخاطبین سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس شناخته می شود. سایتی که ظاهرا چون قصد رقابت با سایتی را نداشته از کلمه ی "همیار" در نام خود استفاده کرده، که حس نیت خود را در همیاری و همکاری با سایر سایت های وردپرسی نشان دهد!

از انتخاب اسم کاملا مشخص بود همیار وردپرس نمیخواد جای کس دیگه رو بگیره و با وجود کلمه همیار، مشخص بود، هدف، گسترش و فرهنگ سازی بیشتر وردپرس بین فاسی زبان ها است و چون توی سایت وردپرس فارسی چنین آموزش هایی (آموزش های کدنویسی قالب وردپرس) کمبودش حس میشد، زندگی همیار وردپرس با یک برنامه سبک شروع شد!

همیار وردپرس، مجموعه ی کاملی از هر آنچه که مورد نیاز یک مخاطب وردپرس است را در خود دارد، از ابزارهای مورد نیاز وردپرس (از جمله پوسته (theme) و افزونه (plugin)) گرفته تا آموزش استفاده از پلاگین ها (plugin) و رفع اشکالات فنی کاربران...

پلاگین ها و قالب های وردپرس معرفی شده در همیار وردپرس اغلب توسط این تیم فارسی سازی شده و همراه با آموزش ویدئویی فارسی در سایت قرار می گیرد. همچنین می توان پشتیبانی و راهنمایی بسیار قوی کاربران توسط اعضای تیم را از ویژگی های دیگر سایت همیار وردپرس دانست.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *